Een uniek evenement in De Bilt

Een unieke groene oase met klassieke muziek, bij de vijver achter het karakteristieke Landhuis van Landgoed Vollenhoven in De Bilt. Een minimalistische setting omlijst met een drankje en een borrelplank met diverse hapjes zorgen voor een heerlijke avond op een unieke plek.

Tijdens een korte wandeling over het Landgoed wordt u onderweg verrast door een muzikaal intermezzo, waarna u uw weg zult vervolgen richting het podium. Daar kunt u gaan genieten van een prachtig openluchtconcert.

Op vrijdag verzorgen pianisten Jaap Eilander en Jan Vayne een avond vol klassieke belevingen. Uniek aan het optreden van Jan Vayne is dat u als publiek, op interactieve wijze, betrokken zult worden bij de muzikale stukken die hij ten gehore zal gaan brengen.

Op zaterdagavond brengen pianist Jaap Eilander en sopraan Elske te Linde gezamenlijk diverse klassieke arrangementen ten gehore. Ook zult u deze avond verrast worden door een special guest.

Laat u verwennen door de prachtige klanken die deze dagen zullen ronddwalen over het Landgoed.

Vrijdag 28 juni 2024
Zaterdag 29 juni 2024

€36,49 per persoon

20:30 tot 22:30

Landgoed Vollenhoven
Utrechtseweg 59
De Bilt

Artiesten

Vrijdag 28 juni 2024

Zaterdag 29 juni 2024

Jaap Eilander

Jaap Eilander, winnaar van het Petrof Piano Concours, studeerde in 2009 af op hoofdvak piano aan het ArtEZ-Conservatorium van Enschede. Hiervoor volgde hij pianolessen bij o.a. Herman Riphagen en later bij Geoffrey Madge aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. 

Vrijdag 28 juni 2024

Jan Vayne

De carrière van Jan Vayne omspant decennia en heeft zowel de klassieke als eigentijdse muziekliefhebbers betoverd. Met een vurige passie voor de piano, brengt Jan Vayne de klassieke muziek tot leven, waardoor het publiek wordt meegevoerd op een reis van melodieën en emoties.

Zaterdag 29 juni 2024

Elske ter Lindert

Elske ter Lindert studeerde orgel bij Gijs van Schoonhoven en Cor Ardesch en zang bij Maarten Koningsberger; als organist is ze actief als solist en begeleider. 

Tuinconcert Vollenhoven

In 2021 is het Tuinconcert uit nood geboren. De culturele sector kreeg zware klappen door de lock-downs en beperkingen vanwege de coronapandemie. Theaters waren dicht maar in de openlucht kon er wel het een en ander. Midden in een zomer vol regen was er één avond vol zon, fluitende vogels en muziek in de openlucht. We hebben daarna zoveel positieve opmerkingen en enthousiaste feedback ontvangen dat we dit evenement niet eenmalig wilden organiseren. Inmiddels zijn we 3 edities verder en groeien we elk jaar weer.

Dit jaar breiden we uit naar 2 avonden vol met prachtige muziek, dat afkomstig is van een podium gelegen op de vijver achter het Landhuis.

Dineren op hoog niveau

Combineer het Tuinconcert met een diner-arrangement. Chef-Kok Martijn Korving van de Vuurplaats kookt voor u een drie-gangen menu boven houtvuur.

Onder de berceau (een laantje met loofheggen aan beide zijden die elkaar bovenin verbinden) neemt u plaats aan een sfeervol ingedekte lange tafel. Met vers geoogste groenten uit de naast gelegen Moestuin Vollenhoven en vlees van onze lokale boeren bereiden we smaakvolle seizoensgerechten. 

Per 2 personen staat er een fles biologische witte of rode wijn voor u klaar. En schenken we onbeperkt tafelwater.

 

FEEL THE VIBE

Heeft u een vraag over de Tuinconcerten? Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag over de Tuinconcerten, een opmerking of wilt u iets anders aan ons kwijt? Voor alle vragen kunt u bij ons terecht. Klik op onderstaande knop of vul het formulier hiernaast in. U krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons.

8 + 2 =

Adres

Landgoed Vollenhoven
Utrechtseweg 59
3732HA De Bilt

info@tuindagenvollenhoven.nl

Informatie

  • Tuinconcert Vollenhoven
  • Tickets bestellen Tuinconcert
  • Algemene voorwaarde
  • Over de Tuinconcerten

Sociale Media

Informatie

Op 28 en 29 juni 2024 vinden de Tuinconcerten weer plaats op Landgoed Vollenhoven. Tijdens deze avonden kunnen bezoekers genieten van prachtige muziek die wordt gespeeld vanaf een podium op de vijver achter het Landhuis. Een unieke beleving.